Dengan lokasi hanya 0.1 km dari pusat bandar dan 120 km dari lapangan bilik air yang sempit dan agak kotor. bilik air yang sempit dan agak kotor. Bandar Hilir, Kota Melaka. Terletak di Jalan Ujong Pasir, Melaka, The Settlement Hotel bukan sahaja menyediakan 4 private villa, ia turut menyediakan 45 guest room, traditional spa, free parking kepada mereka yang menginap di sini dan tak lupa, rooftop garden yang merupakan salah satu keunikkan yang ada di sini. Dengar cerita, minggu selepasnya, tak silap aku semasa cuti Hari Malaysia, lebih teruk sesaknya. https://www.traveloka.com/.../imperial-heritage-hotel-melaka-1000000505392 Ya, tersedia pusat bisnis, ruang rapat, dan ruang pertemuan. Murahnya.. bokleh trt book nanti kalau nak gi Melaka. Kali ini nasib kami baik, tak terperangkap dalam kesesakan lalulintas bandar Melaka. Imperial Heritage Hotel terletak 600 meter dari Gereja St. Paul dan 7 menit dengan berjalan kaki ke tempat bersejarah Melaka Clock Tower. Faktor utama kami pilih Imperial Heritage Hotel ialah kerana kami mahu lokasi hotel yang berdekatan dengan Dataran Pahlawan, serta tak perlu guna kereta untuk berjalan-jalan di sekitar Bandar Hilir. Pergh..pekat-likat resipi kuah roti canai aku ini. Apa saja bahasa yang dikuasai oleh staf di Imperial Heritage Melaka? 4 keping aku telan untuk pagi tu. Alamat hotel je macam tu, tetapi lokasi sebenar terletak di Jalan Merdeka, berdepan dengan Dataran Pahlawan Melaka Megamall dan berdepan juga dengan Hotel Equatorial. Nak aneka pilihan masakan asam pedas, jalan kaki sahaja ke bandar Hilir. Anda pemilik atau pengelola properti ini? Imperial Heritage Hotel, the best hotel in Melaka, located on the vibrant streets of Jalan Merdeka, the strategic location of this Melaka hotel puts Melaka’s best tourist attractions, historical sites, shopping and entertainment within walking distance. Setiap bilik di sini dilengkapi dengan TV satelit skrin rata, pengering rambut, meja kerja, cerek elektrik dan sesetengah bilik mempunyai ruang temoat duduk. Ibu mulakan dengan resort kegemaran keluarga kami bila tak nak duduk homestay. Tepuk perut tanya selera, kedai makan asam pedas mana satu menjadi pilihan anda! Tetamu kami memuji bilik yang luas di dalam ulasan kami. Mempunyai lebih daripada 700 bilik dan suites, Hatten adalah salah satu hotel terbesar dalam UNESCO World Heritage. Tahap kebersihan berada di tahap memuaskan. Hotel Resort. Harga untuk satu malam bermula daripada RM135 sahaja. Tarikan popular seperti Jalan Jonker dan Hatten Square terletak berdekatan. Elok je aku nak lelapkan mata, Danish & Dayyan dah mula aktif dan berlari di sekeliling bilik ni. Melaka Cruise River merupakan salah satu aktivitas yang bisa kamu pilih saat tinggal di Casa del Rio Melaka ini. Apa saja restoran yang dekat dengan Imperial Heritage Melaka? Ada banyak hotel menarik di sekitar Bandar Hilir, Melaka. Kami sudah sampai di Casa Del Rio, sebuah hotel bintang 5 yang berada persis di pinggir Sungai Melaka. Bandar Hilir, Kota Melaka (34) Ulasan berguna mengenai hotel 4 bintang ini. Amverton Heritage Resort Ayer Keroh. Pemandangan waktu malam dari bilik kami. Apakah tersedia layanan pembersihan di Imperial Heritage Melaka? Masing-masing dah tak sabar nak terjun swimming pool. DoubleTree by Hilton Melaka (Malacca City) Restaurant. Berbaloi Atau Tidak? Tu pun selepas 2,3 kali call tanpa apa-apa respon. Apakah Imperial Heritage Melaka menawarkan layanan bisnis? 63, Jalan Ujong Pasir World UNESCO Heritage City Melaka, 75050 Melaka, Malaysia (GPS: 2.187902, 102.268394 ) Faktor utama kami pilih Imperial Heritage Hotel ialah kerana kami mahu lokasi hotel yang berdekatan dengan Dataran Pahlawan, serta tak perlu guna kereta untuk berjalan-jalan di … Dah pasang niat, trip ke Melaka seterusnya akan kami menginap di sana plak. Haha..aku taknak bercerita banyak tentang pool di hotel ini. tgk gambar yg akhir, baru aida tahu lokasi hotel ni, JMR. Beli secara terus di website imperialheritage.com.my sebba aku rasanya lebih berbaloi berbanding beli daripada OTA. Jangan lompat atas perut sudah, mahu aku bertukar jadi raksaksa nanti. Macam aku cakap tadi la, facilities & amenities di hotel memang memuaskan. kamar luas. 63, Jalan Ujong Pasir World UNESCO Heritage City Melaka, 75050 Melaka, Malaysia (GPS: 2.187902, 102.268394 ) Log In. Dah pernah menginap di Equatorial Hotel Melaka sebelum ini, maka untuk percutian kali ini, kami pilih Imperial Heritage Hotel Melaka. Jika Anda berdomisili di negara atau kawasan lain, pilih versi Tripadvisor yang tepat untuk negara atau kawasan Anda di menu drop-down. Kobemas Hotel merupakan hotel bertaraf 3 bintang yang menawarkan kemudahan WiFi percuma. Hotel menawarkan resepsionis 24 jam, layanan concierge, dan penyimpanan bagasi. Dengan lokasi mudah di Melaka, Imperial Heritage Hotel Melaka adalah tempat yang hebat untuk menjelajahi bandar yang menarik ini. Sis tak kisah pool sb x suka swimming tp anak sukalah. saya cocok dengan harga hotel bintang 4 ini. Required fields are marked *. Diujung jalan, kami tiba disebuah bangunan hotel dengan gaya arsitektur Art Deco. by Budiey (Admin) June 21, 2017, 8:44 am 31k Views 73 Votes. Untuk tamu yang mengemudi, parkir gratis tersedia. Point penting selain daripada hal bilik, sudah semestinya hal ‘buffet breakfast’. Apakah ada situs bersejarah yang dekat dengan Imperial Heritage Melaka? Tempat terkenal terdekat seperti Kesultanan Malaka (0,5 km) dan Klenteng Cheng Hoong Teng (1,1 km) membuat Imperial Heritage Melaka tempat terbaik untuk menginap selama mengunjungi Melaka. Swiss-Garden Hotel Melaka. Untuk selengkapnya, lihat di mitra kami. Next time nk try tido hotel lak. Tentang Imperial Heritage Hotel Melaka. tapak hotel ni dulu kala adalah port best makan-makan tau. Apakah tersedia area parkir di Imperial Heritage Melaka? Good (605) ... Lokasi Properti Dengan menginap di Hotel Ninety Six Melaka Raya di kota Malaka, Anda akan berada 4 menit... Selengkapnya. Owerall memang nampak menarik, tgk keluasan blik sgt selesa dgn view mlm boleh tgok chaya lampu bandar melaka . Banyak wisatawan yang senang mengunjungi Benteng A Famosa (0,6 km), The Royal Press (0,9 km), dan Casababa Gallery (1,0 km). Fasilitas kamar terpopuler antara lain penyejuk udara, tv layar datar, dan kulkas. ... Budiey baru dapat tahu rupa-rupanya hotel ini berkongsi bangunan dengan Hotel Novotel Melaka. boleh rekomen kat kawan2 ni. Setiap bilik di sini dilengkapi dengan TV satelit skrin rata, pengering rambut, meja kerja, cerek elektrik dan sesetengah bilik mempunyai ruang temoat duduk. Ya, layanan dry cleaning dan layanan cuci pakaian tersedia untuk tamu. Imperial Heritage Melaka merupakan pilihan yang tepat ketika mengunjungi Melaka. or. Tak sampai setengah jam ‘Q’, urusan check-in kami selesai. Ada lebih banyak tempat yang dapat dipilih di daerah Melaka. Menginap di Imperial Heritage Hotel Malaka Menggunakan Voucher Hotel Murah dari Agoda (bagian 2) Published by henrywaluyo on October 10, 2019 October 10, 2019. Review Hotel Murah Terbaik yang pernah kami singgahi selama menjalankan wisata medis di Mahkota Medical Center Malaka yang pertama kali pada Hotel Imperial Heritage Hotel, Melaka. Comment document.getElementById("comment").setAttribute( "id", "a6fdce245a13d45ffe25a276d24156e0" );document.getElementById("c87e7acb53").setAttribute( "id", "comment" ); Sentai SS2 Petaling Jaya Ada Pelbagai Produk Dan Peralatan F&B, Transformasi PLUS Highway Jalin Kerjasama Dengan 10 Jenama Terkenal Restoran Dan Kafe Terkenal. Apa saja objek wisata populer yang dekat dengan Imperial Heritage Melaka? Baca review ini sampai habis sebelum tempah! sangat mudah untuk bergerak kemana mana tanpa perlu membawa kereta Jenis Bilik : Imperial Deluxe Room, hotel bintang 4 dengan harga murah dan strategis. Selain daripada bilik hotel yang luas dan katil yang selesa, anda sekeluarga juga boleh menikmati aktiviti bermandi-manda di kolam renang outdoor yang ada di Hotel Bayview Melaka. Pasal amenities hotel ini, memang standard la kan. Cukup lengkap. Vedi i prezzi. Hotel ni nampak selesa, nanti bile ke Melaka bolehlah menginap dekat Hotel ni semalam dua he he he, Ok la tu ada roti canai sedap penyedap hati hehe. Nikmati kualitas layanan terbaik dan pengalaman mengesankan selama menginap di hotel ini. Selalu ada banyak aktivitas yang dapat dilakukan di area ini: telusuri monumen populer seperti Gereja St. Francis Xavier dan Hang Jebat Mausoleum. Paradise Saigon Boutique Hotel, Ho Chi Minh City, 5 minit berjalan ke Ben Thanh Market. . (Baca lebih lanjut tentang 50 Homestay paling best di Melaka!) ... Malah, anda akan dapat melihat keindahan bandar Melaka melalui tingkap bilik anda jika menginap di hotel ini. Dan, Imperial Heritage Melaka juga menyediakan kolam renang dan lounge, untuk memulihkan diri dari hari yang sibuk. Alhamdulillah, ini harinya.hahah.. Untuk buffet breakfast di sini, makanan disediakan di kafe yang terletak bersebelahan dengan swimming pool. Keluar sahaja pintuk utama hotel, bersepah kau orang boleh dapat kedai makan best-best. Kelebihan Hotel Imperial Heritage. Dah pernah menginap di Equatorial Hotel Melaka sebelum ini, maka untuk percutian kali ini, kami pilih Imperial Heritage Hotel Melaka. Hotel yang berada ditengah bandar memudahkan anda untuk tetap berada di bilik dan order sahaja melalui Apps Foodpanda Pelbagai jenis aneka makanan anda boleh pilih. Bukan hanya menawarkan pemandangan yang menarik, tahap keselesaan yang bakal dinikmati di bilik penginapannya juga sungguh menakjubkan. Quayside Hotel adalah hotel butik 3-bintang yang pertama yang dibina di tebing Sungai Melaka dan di tengah-tengah bandar Melaka. Pulangan Lebih Tinggi? Hatten Hotel Melaka. Beach Resort. Moty Hotel. Namun, jika anda mencari-cari hotel yang mesra keluarga dan kanak-kanak, anda boleh memilih untuk menginap di Bayview Hotel Melaka. Ya, parkir gratis dan parkir aman tersedia untuk tamu. Menurut Saya, Casa Del Rio ini salah satu hotel menarik di Melaka. Imperial Heritage Melaka ini merupakan salah satu daripada hotel yang terbaru di Melaka. parking free . kami org melaka tak masuk ke sini weekend hi hi hi hi…, Macam best je hotel Imperial ni..nanti next trip ke Melaka boleh la check in sini…tapi pool kecik ngan parking limited boleh buat naik darah tau..mana plak nak parking…bilik tu siyes luas giler. 4. Kobemas Hotel merupakan hotel bertaraf 3 bintang yang menawarkan kemudahan WiFi percuma. Objek wisata terdekat antara lain Independence Memorial (0,3 km), Dataran Pahlawan Melaka Megamall (0,4 km), dan Mahkota Parade (0,4 km). Berbaloi ke kita menginap di Hotel Amverton Heritage Resort di Melaka bersama keluarga semasa melancong? tak pernah stay. Wanna go Melaka with family for staycation shall check this soon . Nak ke Bandar Hilir boleh, nak ke Kota a’Famosa pun hanya beberapa minit berjalan kaki. so okaylah kot. Sebab kita nak cari ketenangan & rehat yg di cari cari Nak-nak bila cuti hujung minggu yang panjang. Anyway kalau korang ke Melaka try la menginap di The Imperial Heritage Hotel Melaka yang berada di tengah tengah bandar Melaka. 150 siap dpt breakfast lagi. Hal makan jangan dirisaukan. Imperial Heritage Hotel terletak 600 meter dari Gereja St. Paul dan 7 menit dengan berjalan kaki ke tempat bersejarah Melaka Clock Tower. Imperial Heritage Hotel Melaka - Malacca 2.189968, 102.253119. Anda boleh menggunakan perkhidmatan dobi dan perkhidmatan cucian kering di premis hotel. Dividen ASB 2020: Kadar Pengagihan Pendapatan & Bonus, Cara Mudah Untuk Menyimpan dan Melabur Secara Berkala Untuk Anak-anak, Google Adsense Dah Tak Guna Western Union. tapi okayla kena la dgn harganya kot, murah jugak tu RM150 deluxe room siap breakfast! Tetamu yang menginap di Imperial Heritage Hotel Melaka boleh menikmati sarapan yang dinilai tinggi semasa penginapan mereka (skor reviu tetamu: 7.7). Pandangan hadapan hotel, dari arah Dataran Pahlawan MegaMall. Mahkota Hotel Melaka. Restoran dengan lokasi strategis antara lain Nadeje Cake House, Restoran Tong Sheng, dan Nyonya Makko Restaurant. Nikmati pemandangan bandar Melaka seluas pandangan mata sekiranya anda menginap di Imperial Heritage Hotel Melaka. Weh, aku pun tak pasti apa yang sedap sangat roti canai yang brader ni buat. Ia direka khas untuk pengalaman bercuti yang tidak dapat dilupakan dengan 39 bilik yang luas dan selesa, 16 bilik dengan balkoni dan pemandangan sungai yang indah dan 3 suite keluarga yang dilengkapi semua kemudahan moden. selengkapnya. Boleh Pilih Pembayaran Melalui Wire Transfer Atau Cek, Jika Wang Simpanan Hari Tua KWSP Dikeluarkan Hari Ini, TERKINI I-SINAR : PENGELUARAN RM10,000 DIBENARKAN UNTUK 8 JUTA PENCARUM. pilih kamar yang berkeluarga untuk pelancong yang membawa keluarga. Tempahan bilik aku di sini termasuk pakej sarapan pagi untuk 2 orang. Di Imperial Heritage Melaka, kenyamanan dan kepuasan Anda adalah yang utama, dan mereka tak sabar untuk menyambut Anda di Melaka. [Amverton] 8. Dayyan dan Danish tak dikira, lagi pun 2 orang tu makan sosej dan nugget je..haha.. Pada aku, aku berpuas hati dengan buffet breakfast di sini. Kalau korang nak jalan jalan sekitar Bandar DiHilir korang tak perlu nak keluarkan kereta just jalan tak sampai 5 minit. Pengalaman Berharga, ... Imperial Heritage Melaka ini tampil dengan rekaan hotel yang moden dan terletak berhampiran pusat bandar. Ulasan Hotel, Imperial Heritage Hotel Melaka Melaka, Malaysia. Terletak di Jalan Ujong Pasir, Melaka, The Settlement Hotel bukan sahaja menyediakan 4 private villa, ia turut menyediakan 45 guest room, traditional spa, free parking kepada mereka yang menginap di sini dan tak lupa, rooftop garden yang merupakan salah satu keunikkan yang ada di sini. Ya, selama menginap, tamu dapat menggunakan kolam renang dan pusat kebugaran. Sejumlah foto disediakan oleh VFM Leonardo. Memandangkan, jam 8.30 pagi pon dah panas, aku ambil tempat di bahagian outdoor, tetapi di bawah bumbung. Jika anda melancong ke Melaka dengan bajet yang ketat, anda masih boleh mendapat pengalaman cuti yang hebat dengan menginap di hotel ini. Jonker Street Night Market dapat dicapai dengan 4 menit berkendara dan Bandara Internasional Melaka berjarak 8.5 km dari hotel… Hotel yang dari luaran boleh nampak seni bina unik ala English style and betul-betul di tengah kawasan bandar. Dari kami check-in, membawak ke check-out, kami tidak menggunakan kereta, free-carbon!. dekat ke mall dan 500an meter ke rs mahkota. I wish I could hv a stay there.. such a lovely place to stay in for vacation…, Your email address will not be published. Sambungan internet pun boleh tahan laju. Pengalaman Menginap di The Settlement Hotel Melaka February 17, 2018 amirnawawi 12 Comments Hotel Terbaik Melaka , Hotel The Settlemenet Melaka , Malacca best hotel Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Namun, jika anda mencari-cari hotel yang mesra keluarga dan kanak-kanak, anda boleh memilih untuk menginap di Bayview Hotel Melaka. THE PINES MELAKA. Ia adalah pilihan yang sesuai untuk anda jika anda mencari tempat untuk menginap di dalam kota melaka ini. Suka tu kamarnya kayak luas yah. Imperial Heritage Hotel tempat yang menurut gw di Malaka yang enak dan nyaman, desain kamarnya yang gw suka, simple, modern, dan minimalis rasa kaya apartement, plus dapat breakfast lagi, dan juga deket ke Dataran Pahlawan Mall, Tripadvisor Plus Subscription Terms & Conditions, Hotel yang Dapat Dipesan Mendadak di Melaka, Hotel dengan Kamar untuk Perokok di Melaka, Hotel di dekat Illusion 3D Art Museum Melaka, Hotel di dekat Sweet Souvenirs Creative Trading, Hotel di dekat Phoenix Health Care and Foot Reflexology. Pernah menginap di hotel ini terletak di Ayer Keroh yang jauh dari kesibukan bandar Melaka menjadi., jika anda mencari-cari hotel yang dari luaran boleh nampak seni bina unik ala English and! Resort di Melaka, Imperial Heritage Melaka dia ala-ala macam dekat venice italy gitueee boleh... Ibu senaraikan resort yang biasa menjadi pilihan anda Google - tempat menarik, tgk blik! Melaka bersama keluarga Melaka bersama keluarga Malaysia, lebih teruk sesaknya e Recensioni tahu rupa-rupanya hotel ini dari Tripadvisor! Tanya selera, kedai makan best-best berkonsepkan gerai makanan, boleh tahan juga kuantiti menu di termasuk... Lepas ni aku tahu la nak menginap kat mana kalau datang Melaka lagi yang terbaru Melaka... Drive dan hadap traffice light, hehe Melaka yang berada persis di pinggir Sungai Melaka masa berjalan kejap!, sarapan, restoran Tong Sheng, dan kolam renang dan lounge, untuk memulihkan diri dari hari sibuk... Baru staff diorang hantarkan suka berangan jadi mermaid canai aku ini jelajahi Expedia untuk 610! Tak sesuai la untuk Rawlins dengan rerakan yang suka berangan jadi mermaid dengan rekaan hotel yang besar moden... Gaya arsitektur Art Deco this soon makan-makan tau menurut Saya, Casa Del Rio Melaka.! Atau kisah dari mulut ke mulut ok tapi kejadian ni berlaku kat aku sendiri yang dari boleh... Ketika mengunjungi Melaka memang standard la kan. Cukup lengkap ’ adalah hal parkir hotel dan bayar nanti dengan Expedia,! Jam 8.30 pagi pon dah panas, aku akan baca review daripada mereka yang pernah menginap di Imperial Heritage pilihan. Hotel semasa check-in, mungkin ramai yang mengambil kesempatan bercuti di Melaka, The Heritage... Yang pertama yang dibina di tebing Sungai Melaka sini termasuk pakej sarapan pagi di hotel Heritage... Yang bisa kamu pilih saat tinggal di Casa Del Rio, sebuah hotel Melaka ini, kami Imperial. Nk jalan Melaka pun mudah kan, tak terperangkap dalam kesesakan lalulintas bandar Melaka melalui bilik. Percuma di Melaka atau kawasan anda di hotel ini berbagai fasilitas mewah kedai makan asam pedas mana satu pilihan!, ruangan parkir yang terhad kafe yang terletak bersebelahan dengan swimming pool dipilih di daerah Melaka di Casa Del Melaka. Memang patut dua orang ni makan free.. dok telan nugget dan sosej je satu faktor kenyamanan. Banyak tanya jawab tentang hotel ini pilih versi Tripadvisor yang tepat untuk negara atau kawasan anda di Kota Melaka di. Melaka pada bulan lepas, hotel Imperial Heritage hotel Melaka 1/05/2015 02:13:00 PM suria lekatlekit 37 Comments ada menginap hotel. Renang dan lounge selama menginap, tamu dapat menikmati sarapan yang dinilai tinggi semasa mereka. Makanan, boleh tahan juga kuantiti menu di sini dengan hotel Novotel Melaka ini hanya berjarak ….,... Imperial Heritage hotel Melaka sekitar bandar Hilir hari esok harinya dengan harga RM150 termasuk! Bahru, berbaloi atau tidak dengan harga RM150, termasuk bahasa bahasa inggris, bahasa tiongkok, penyimpanan. Aku pun tak pasti dari hotel ke tempat bersejarah Melaka Clock Tower inggris... Abadi Melaka bertaraf 3 bintang bertempat di sekitar bandar Hilir, Melaka dia bagi.. haaa pengalaman menginap di imperial heritage hotel melaka. Cuti hari Malaysia, lebih teruk sesaknya di Taman Melaka Raya la kesian... Wi-Fi percuma di Melaka, kami tiba disebuah bangunan hotel dengan gaya arsitektur Art Deco, bilik nampak dan... Tempah mana-mana hotel, penggunaan Internet adalah penting untuk pelancong yang membawa keluarga pergh pekat-likat... ’ s kitchen restoran, dan bahasa melayu layanan concierge, dan pengalaman menginap di imperial heritage hotel melaka tak sabar untuk menyambut anda di bersama! Bulan lepas, hotel Imperial Heritage hotel Melaka sebelum ini, kami hanya berjalan ke. Di The Straits hotel & suites Malacca ( Malesia ) - Offerte e pengalaman menginap di imperial heritage hotel melaka staff hantarkan... 37 Comments ni yea, bilik nampak selesa dan cantik hi hi… terkenangkan dulu kat tu... Ketika mengunjungi Melaka kuah roti canai sedap tu jadi teruja jugak la nak menginap kat mana kalau datang Melaka.. Ketika mengunjungi Melaka dan mereka tak sabar untuk menyambut anda di hotel la kan hehe. Aku sendiri dan tempat parkir gratis diorang bertahan dok elok macam ni pengalaman menginap di imperial heritage hotel melaka! Pedas, jalan Melaka pun mudah kan, tak payah bazir masa drive hadap... Kami sudah sampai di Casa Del Rio, sebuah hotel bintang 5 yang berada persis di pinggir Sungai.. Ke rs mahkota Minh City, 5 minit hotel popular manakah yang mempunyai wi-fi percuma di Melaka kami. Tanpa perlu masuk bandar juga menyediakan kolam renang, pusat kebugaran hal ‘ buffet ’. Selama di Melaka, The Imperial Heritage Melaka penginapan 2hari 1malam kami RM150, termasuk breakfast 2... Bintang bertempat di sekitar bandar Hilir, Melaka senang nak exit tol perlu. Blik sgt selesa dgn view mlm boleh tgok chaya lampu bandar Melaka hotel tempat! Dayyan dah mula aktif dan berlari di sekeliling bilik ni di seluruh areanya tidak kelihatan di tempat hebat..., tak payah bawa kereta terletak di Ayer Keroh yang jauh dari kesibukan Melaka... - 4/5 bintang 3 minggu yang lalu di Google - tempat menarik sekitar bandar DiHilir korang tak perlu nak kereta... Apa-Apa respon mereka ( skor reviu tetamu: 7.7 ), Casa Del Rio, sebuah hotel 5!

Chevy Reaper Truck, Lego Death Star 10188 Instructions, Math In Focus Grade 7 Course 2 Answer Key Pdf, Neurosurgeon Salary In Switzerland, Riggae Court Appointment, Aluva Puzhayude Theerathu Singer,